Sunday, January 9, 2011

What they said.....

assalamualaikum semua.
sudah lama tidak ku berkarya. maaf atas kemalasan nak update blog ni. ^^
rasanya masih tidak terlambat nak wish Happy New Year. semoga tahun
ini menjadi tahun yang lebih baik dari sebelumnya. Oh, masuknya tahun
2011 , tiba-tiba ramai yang buat status camni kat FB;

"999-anda sangat cekap, pantas dan betul dalam penyelesaian kes jenayah.
tahniah kepada polis negara. hensem betul lah "

mula-mula aku tak paham apa maksud disebalik status demikian. dan setelah
lama memerah otak yang sudah berkarat ini, akhirnya aku berputus asa lalu
bertanya kepada seorang kawan. OH! rupanya new year game. maaf la yer.
aku memang kuno bab camni. ^0^

so aku nak tau jugak apa diaorang cakap pasal aku, so......aku adalah seperti berikut;


1st

"女が大好き男... 1st tyme team dgn die.. bes gak bdk ni........ sgt friendly.... but when it comes about heart.. 赤くなっちゃった!面白い.. looking forward tu 1 team dgn die ag........ いいエンジニアになってください!"


2nd


". uishhh,, org ni kuat bergaya.. n dia pun agak rapat ngan senior2 pompuan.. tapi dia still tak lupa kawan2 lelaki dia..ho4... suka main bola,, n bercita-cita nak jadi pmain bola antarabangsa.. kuat tidur dalam kelas gak budak ni..."


3rd


"haha..ko pun nk juga bnda ni..1stly aq nk ckp jepun ngn ko "kimi wa baka na koto itte bakari"...hahaha...aq kenal budak ni masa lepak kat tbp msa ngah makan..tbe2 je dy tegur aq..hahaha..dy ni sgt2 poyo...tp peramah gile la..baru je kenal tp slalu tegur2 aq..haha...anyway..wish u the best"


4th



"em..taw x nape sy nak tulis psal awk ni?sy nak ckp sumting kat awk.sy segan nk ckp dpan2 awk.sy nak awk jd kuat.jgn emo2 slalu.sy pom lemah.tp sy xsuke la bla awk sedih.sbb awk kwn sy.let bygone b bygone.i noe it hurts but take it as a gift from Allah.He want u learn how to handle things like this if it ever come again.He noe u can!lets move on.n 1 thing i want u 2 noe,im here 4 u.even if i noe u wont need me~~ :)"


5th



"Hatinya mudah tersentuh. taat bila di suruh. tapi kalau marah, mcm gunung berapi. dulu2 salu merajuk. bijak bergaya. pandai menari?ntah bila laa dia pandai. i heart u lah!"


apa yang diorang cakap semuanya betol. haha. tahniah.




5 comments:

  1. hehehhe...5 kali baca...
    baru faham sekarang...

    sbb,syakir pilih no.999 kot...
    tu pasal, at first macam blurred jap! ;')

    ReplyDelete